Wonen en bouwen

Loenen is een dorp in de  gemeente Apeldoorn en bestrijkt een gebied van 3.691 hectare, waarvan 6 hectare aan meren, sloten en andere wateren. Loenen en omgeving heeft 3200 inwoners met een bevolkingsdichtheid van 84 inwoners per vierkante kilometer. Loenen en omgeving telt 1.330 huishoudens met een gemiddelde grootte van 2,3 gezinsleden. Lees meer over wonen in Loenen →

Huren, verhuizen of een huis kopen in Loenen.

In Loenen kunt u prachtig groen wonen. Wilt u graag een woning huren? Woonkeus biedt een divers aanbod met verschillende huurprijzen. In Loenen kunt u mooie huizen kopen. Onze bouwprojecten geven u de kans om te wonen in een prachtige omgeving. Wilt u meer weten over onze projecten en planningen?
Lees meer over huizen in Loenen →

Een huis bouwen of verbouwen

Wilt u een serre aan uw huis bouwen? Of een dakkapel plaatsen? Misschien zelfs uw eigen huis bouwen? Als u wilt (ver)bouwen krijgt u met verschillende wetten en regels te maken. Of u op een locatie mag (ver)bouwen is afhankelijk van het bestemmingsplan. In het bestemmingsplan kunt u zien welke regels gelden.
Lees meer over bouwen of verbouwen in Loenen →

Waterval nederland

Water en riolering

Drinkwater uit de kraan. Regenwater wat netjes wegloopt van straat. De waterval voert tegenwoordig maar spaarzaam water. Juist voldoende om de beek te laten stromen en de trappen van de waterval wat te laten ruisen. De rest wordt opgespaard in een waterbekken in het Schalterberg zodat dit weer terug kan vloeien in de bodem.
Lees meer over water en riolering in Loenen →

Loenen Energie

In Loenen liggen veel zonnepanelen op de daken, ook zijn er veel woningen geïsoleerd. Hiervoor kan men gedurende 5 jaar de helft van de kosten lenen van de LEN.

Lees meer over Loenen Energie Neutraal →

Wonen en bouwen

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud