Sintintocht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sintintocht

13 november 2022 van 14:00 tot 17:00

Op zaterdag 12 november komen Sinterklaas en de pieten aan in Nederland. Op zondag 13 november komt hij met een feestelijke optocht door ons prachtige Loenen. De gezellige intocht met muziek op de wagen start om 14.00 uur met een route door het dorp (niet bij de Brink). Wij hopen dat er veel kinderen langs de route staan om Sinterklaas feestelijk te ontvangen.

De route is als volgt;

Via de Molenbeek richting Hamakker, Hoenderikken, Boerboom, Hoenderikken links, Hameinde, Eerbeekseweg links, Horstweg, Jouchem Sprinckmeijerweg, Wolff Gabrielsweg, Hackfortweg rechts, Cornelis Hendrixstraat, Horstweg links, Hoofdweg, Leeuwenbergweg, Derkmulderweg, Leeuwenbergweg, Engelenweg, Hoofdweg rechts richting De Brink.

Aansluitend aan de optocht ontvangt Sinterklaas jullie graag om 15.00 uur in dorpscentrum De Brink om samen met de pieten er een groot feest van te maken!

We hebben vernomen dat ook dit jaar Sinterklaas een bericht naar ons toe stuurt. Kijk op woensdag 2 en 9 november op de website www.loenen.nu

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud