Jubileumfeest LEN, ECL en het Zwembad Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jubileumfeest LEN, ECL en het Zwembad Loenen

25 mei van 08:00 tot 17:00

Op zaterdag 25 mei geven Loenen Energie Neutraal (LEN), de Energie Coöperatie Loenen (ECL) en het Zwembad Loenen gezamenlijk een jubileumfeest met activiteiten voor de jeugd, een duurzaamheidsmarkt en een feestelijk avondprogramma bij het zwembad in Loenen.

Het Loenense Zwembad ‘Molen Allee’ heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1932 toen de heren Schut en Sanders namen toen het besluit dat er een zwembad moest komen aan de Molen Allee. Veel is er verbeterd en uitgebreid aan het Loenense bad. In 1985 werd het bad vernieuwd. Dit jaar wordt het zwembad weer een stukje verduurzaamd door de plaatsing van zonnepanelen met behulp van LEN.

Loenen Energie Neutraal (LEN) bestaat inmiddels alweer tien jaar. In die tijd is er met de leningen en subsidies van LEN door de inwoners van Loenen veel geïnvesteerd in de verduurzaming van hun woning. De coöperatie bestaat dit jaar vijf jaar.

Er wordt gewerkt aan de verdere invulling van het programma waarover later meer. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

Zwembad Loenen

Molenallee 3
Loenen, Gelderland 7371 EA Nederland
055-505 1600
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud