Jubileumfeest LEN, ECL en het Zwembad Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jubileumfeest LEN, ECL en het Zwembad Loenen

25 mei van 13:00 tot 22:00

Op zaterdag 25 mei vieren de Energie Coöperatie Loenen (ECL) en Loenen Energie Neutraal (LEN) gezamenlijk hun jubilea. Dit gebeurt in en rondom het Zwembad Loenen waar op die dag de nieuwe zonnepanelen in gebruik worden gesteld.  

Bij het zwembad wordt een duurzaamheidsmarkt gehouden en voor de hoogste klassen van de basisscholen zijn er allerlei spelletjes in en rondom het bad. Wethouder Danny Huizer verricht de openingshandeling van de nieuwe zonne-installatie van het zwembad.

Het Loenense Zwembad Molen-Allee heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1932. Sindsdien is er veel verbeterd en uitgebreid aan het Loenense bad. In 1985 werd het bad vernieuwd. Dit jaar wordt het zwembad weer een stukje verder verduurzaamd door de plaatsing van zonnepanelen. Dit met behulp van LEN.

Loenen Energie Neutraal (LEN) viert de 25ste mei haar 10-jarig bestaan. In die tijd is er met de leningen en subsidies van LEN door de inwoners van Loenen veel geïnvesteerd in de verduurzaming van hun woning. De coöperatie heeft in de 5 jaar dat zij bestaat Het  Zonnedak Thomassen gerealiseerd en verschillende energiecoaches opgeleid om inwoners van Loenen te helpen bij het verder verduurzamen van hun woning.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Duurzaamheidsmarkt: aanvang 13.00 uur tot 17.00 uur
  • Spelletjes kinderen:  14.00 uur tot 16.00 uur
  • Openingshandeling wethouder: 17.00 uur
  • 18.30: avondprogramma met een bekende Loenense DJ voor leden van de Energie coöperatie, vrijwilligers en andere genodigden.
  • Einde 22.00 uur

Zwembad Loenen

Molenallee 3
Loenen, Gelderland 7371 EA Nederland
055-505 1600
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud