Winterrondleiding Herenboerderij Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterrondleiding Herenboerderij Loenen

24 februari van 10:00 tot 11:30

Het is koud, de akker is wit en de natuur is in winterrust op Herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen. Toch gebeurt er van alles!

De wintergroenten zoals spruiten, boerenkool en de laatste preien worden geoogst.

Er zijn leuke workshops, zoals penselen maken van dierenhaar of zelf zuurkool maken. Bij de uitgifte ontmoeten we elkaar en wordt er gezellig gekletst. De boer en het groenteteam zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het aanstaande oogstseizoen. Op onze boerderij is altijd wat te doen!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. Alles van eigen grond!

Je haalt je groente en vlees en eieren zelf op bij de boerderij in Loenen. Je mag ook meewerken, bij het verzorgen van de dieren of samen op het land, structureel, of af en toe als het jou uitkomt.

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Loop dan mee met een rondleiding en laat je er alles over vertellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 10 en 24 februari. Start om 10 uur en het

duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via onze website grootemodderkolk.herenboeren.nl 

De Groote Modderkolk

Vrijenbergweg 24
Loenen, Gelderland 7371AA Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud