Winterrondleiding HERENBOERDERIJ DE GROOTE MODDERKOLK 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterrondleiding HERENBOERDERIJ DE GROOTE MODDERKOLK 

9 maart van 10:00 tot 11:30

Op het land is het koud en vooral heel nat, met de trekker is er geen doorkomen aan. Gelukkig is het binnen altijd droog en wordt lekker doorgewerkt op Herenboerderij de Groote Modderkolk in Loenen.

Binnen in de potstal staan de koeien lekker warm met hun jonge kalfjes. Op het land is een van de kassen, die tijdens een storm is omgewaaid, weer opgebouwd op een nieuwe betere plek. De kas is een mooie aanvulling op de akkers. Er kan al vroeg begonnen worden met de groenteteelt omdat het in de kas droog en een paar graden warmer is dan buiten. Dus eerder voorjaarsgroenten in de groentetas.

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Groente, eieren, vlees en – als de bomen groot genoeg zijn – ook fruit. Alles van eigen grond!

Je haalt je groente en vlees en eieren zelf op bij de boerderij in Loenen. Je mag ook meewerken, bij het verzorgen van de dieren of samen op het land, structureel, of af en toe als het jou uitkomt.

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Loop dan mee met een rondleiding en laat je er alles over vertellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 9 en 23 maart. Start om 10 uur en het

duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan via onze website grootemodderkolk.herenboeren.nl 

De Groote Modderkolk

Vrijenbergweg 24
Loenen, Gelderland 7371AA Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud