Webinar over DE-centrale Loenen op 15 januari 2024

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar over DE-centrale Loenen op 15 januari 2024

15 januari van 10:00 tot 17:00

Inmiddels zijn al bijna 150 huishoudens aangesloten op DE-centrale Loenen. Deelnemers zien real-time het elektriciteits- en gasverbruik van hun eigen huis, maar ook van de totale groep. Een deel kan ook zijn eigen zonnepanelen uitlezen en zien hoeveel er nu eigenlijk meteen verbruikt wordt en hoeveel gesaldeerd. Er kan slim(mer) met energieprijzen worden omgegaan door hoge prijzen te vermijden en juist bij lage prijzen (of eigen zon-opwek) meer te gebruiken. Vijftien deelnemers hebben inmiddels een thuisbatterij geplaatst om nog flexibeler met energie om te kunnen gaan. Naast de Loenense groep gaat binnenkort ook een groep van 30 huishoudens van de energiecoöperatie in Heeten hun energie in dit systeem managen. En ook vanuit andere dorpen en wijken is veel interesse, vanwege de toenemende problemen op het elektriciteitsnetwerk.

Daarom organiseert Energie Coöperatie Loenen op 15 januari een avond-webinar over het Loenense Energiemanagement systeem DE-centrale Loenen en wat je daar allemaal mee kan. Bent u deelnemer, of overweegt u deelnemer te worden, meld u dan aan via: info@ecloenen.nl Meer info: https://loenenenergie.nl/de-centrale/

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud