Uitwisselingsconcert

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitwisselingsconcert

20 april van 19:30 tot 21:30

Ontdek de muzikale filmwereld tijdens een uniek uitwisselingsconcert tussen muziekvereniging OLTO en de Heineken Fanfare

Op zaterdagavond 20 april laten muziekvereniging OLTO en de Heineken Fanfare de betoverende klanken van filmmuziek tot leven komen.
Speciaal voor deze avond heeft muziekvereniging OLTO de Heineken Fanfare uit Den Bosch uitgenodigd. Een gemeenschappelijke overeenkomst tussen deze twee verenigingen is dat beiden onder muzikale leiding van John Brouwer staan. Hij bracht hen in contact voor dit unieke uitwisselingsconcert.

De Heineken Fanfare zal een optreden verzorgen van de bekende componist John Williams. Het harmonieorkest van muziekvereniging OLTO vervolgt het programma na de pauze en zal het publiek verrassen met prachtige melodieën van diverse filmische composities. Tijdens de uitvoering worden er bijpassende beelden op het scherm getoond om de bioscoopervaring compleet te maken.

Dit unieke uitwisselingsconcert vindt plaats op zaterdagavond 20 april om 19:30 uur in Dorpscentrum De Brink

Dorpscentrum “De Brink”

Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud