Toneelvereniging “de Gulle Lach”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneelvereniging “de Gulle Lach”

2 februari van 20:00 tot 21:30

Toneelvereniging “de Gulle Lach” uit Loenen is legt momenteel de laatste hand aan het repeteren voor de uitvoering van hun jaarlijks blijspel. Sinds begin september zijn de leden aan het oefenen om straks weer ons publiek weer te mogen vermaken. De vereniging heeft dit jaar de keuze laten vallen op een klucht in drie bedrijven van W.A. de Groot genaamd: “Jul Jul Jul… van Epscheuten hep mooi spul”.
Onder regie van Sophia Praat hebben de leden zich al behoorlijk ingeleefd in het stuk en het lijkt erop, dat verschillende personages de spelers op het lijf geschreven zijn.

Er is dit jaar opnieuw besloten de uitvoeringen in begin februari te laten plaatsvinden.
En, let op, daarbij is een verandering opgetreden. De voorstellingen zijn nu op gepland op
vrijdag 2 februari (aanvang 20.00 uur), op zaterdag 3 februari (20.00 uur) en op zondag 4 februari (14.00 uur). Bij alle uitvoeringen is de zaal een half uur voor aanvang open. Bij alle voorstellingen in de pauze een grandioze verloting met een spectaculaire hoofdprijs.
Uitvoeringen natuurlijk weer in ons onvolprezen dorpscentrum “de Brink” te Loenen.
De entree bedraagt € 6,00 per persoon.
Kaarten zijn vanaf 8 januari verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.

Toneelvereniging “de Gulle Lach”

Toneelvereniging “de Gulle Lach”

(06) 511 83 882

Dorpscentrum “De Brink”

Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud