Toneel uitvoering Er zit een Luchtje aan

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toneel uitvoering Er zit een Luchtje aan

6 februari 2023 van 19:30 tot 21:30

Het stuk speelt zich af in de gezellige huiskamer van de familie Bokdam. Petra en Frans zijn 25 jaar getrouwd en gaan dit vieren met hun kinderen Babet en Ronald. Ook Frans’ vader en Petra’s moeder zijn natuurlijk uitgenodigd, alleen die twee kunnen elkaar niet luchten of zien. Als dan oma ook nog een nieuwe vriend meeneemt en opa een ongelukkige val van de trap maakt nemen de verwikkelingen hand over hand toe. En waar dat allemaal toe leidt ….. Dat kunt u allemaal zien tijdens de uitvoeringen.
Onder de bezielende regie van Sophia Praat hebben de verschillende personages in het stuk al behoorlijk handen en voeten gekregen en het lijkt erop, dat verschillende rollen de verschillende spelers werkelijk op het lijf geschreven zijn.

De uitvoeringsdata zijn gepland op zaterdag 4 februari (aanvang 20.00 uur), op zondag
5 februari (aanvang 14.00 uur)
en op maandag 6 februari (aanvang 19.30 uur). Bij alle uitvoeringen is de zaal een half uur voor aanvang open. Uitvoeringen natuurlijk weer in dorpscentrum “de Brink” te Loenen. De entree bedraagt €  6,00 per persoon.
Kaarten zijn vanaf 9 januari verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.

Extra vermeldenswaardig is nog, dat voor de generale repetitie, welke gehouden wordt op de vrijdagavond voorafgaande aan de uitvoeringen, er bewoners van de verschillende tehuizen uit de buurt zijn uitgenodigd om deze uitvoering bij te wonen. Het gaat hier om groepen van onder anderen GG-Net, de Grote Modderkolk en van Plurijn, voor wie de vereniging op deze wijze een prachtige avond uit wil verzorgen. Ook voor de spelers zelf is het een feest om voor deze mensen te mogen spelen, mede gezien de geweldig spontane, maar ook onvoorspelbare reacties van dit dankbare publiek.

6,00

Dorpscentrum “De Brink”

Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud