Sintintocht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sintintocht

19 november 2023 van 13:00 tot 17:00

Het is die magische tijd van het jaar waarin kinderhartjes sneller beginnen te kloppen. Sinterklaas en zijn pieten zijn weer onderweg naar Nederland!

18 november komt de Sint aan in Nederland en 19 november 2023 ook in ons prachtige dorp Loenen.

Nu hebben wij uit Spanje wel een bijzonder berichtje ontvangen. Tijdens een sportieve pietenbootcamp – want ja, de daken op en af klimmen is niet voor iedereen weggelegd – heeft een van onze geliefde pieten een blessure opgelopen. Maar toch hebben de pieten een creatieve oplossing gevonden om dit jaar toch nog een spectaculaire optocht te houden.

Dit jaar zal er geen vast startpunt zijn voor de optocht. De spanning zal daardoor alleen maar groter worden. Van welke kant zullen Sinterklaas en zijn pieten komen? Bij De Brink zullen alle kinderen van Loenen en omstreken samen komen en wachten op de aankomst van Sint en al zijn Pieten. Zal het dit jaar allemaal op rolletjes lopen?

Rond de klok van drie probeert Sinterklaas bij De Brink aan te komen. Hier is een grote verassing, want we hebben vernomen dat het dit jaar iets anders zal gaan dan jaren hiervoor.

Sinterklaas zal op 8 en 15 november ook wat berichtjes achterlaten op de website www.loenen.nu. Houd deze dus goed in de gaten! Dus, lieve kinderen van Loenen, zet jullie schoentjes maar alvast klaar, want ondanks een klein ongelukje in Spanje, wordt het dit jaar in Loenen weer een feest om nooit te vergeten!

Met vriendelijke groet,

Eén van Sint’s pieten

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud