Rondleiding Herenboerderij De Groote Modderkolk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding Herenboerderij De Groote Modderkolk

1 oktober 2022 van 12:00 tot 13:30

Rondleidingen!

Met alle berichtgeving rondom de stikstofproblematiek ga je toch steeds meer nadenken of je zelf ook iets kunt doen, Je vraagt je af waarom die sperziebonen uit Egypte moeten komen en waarom er zo gesleept moet worden met de dieren. Kan het allemaal niet lokaal en dichtbij?

Vraag jij je dat ook af? Kom dan eens kijken op onze Herenboerderij in Loenen. Daar haal je wekelijks je groenten en eieren, vlees voor wie wil, en straks ook fruit als de boomgaard er klaar voor is. Alles van je eigen boerderij, woon je wat verder van Loenen, dan zijn er vast herenboeren bij jou in de buurt, waarmee je kunt afspreken om voor elkaar de ‘oogst’ te halen. ‘Herenburen’ noemen wij dat.

Op Herenboerderij De Groote Modderkolk bewijzen we samen dat het dus ook anders kan. Op het prachtige terrein van Natuurmonumenten is onze coöperatieve boerderij waar lokaal lekker voedsel wordt verbouwd met aandacht voor een gezonde bodem en de biodiversiteit.

De leden van een Herenboerderij hebben allemaal hun eigen reden om lid te zijn. En in het motto van Herenboeren: samen duurzaam voedsel produceren vindt iedereen een eigen antwoord om mee te doen samen met huishoudens uit de omgeving.

Wil je meer weten en kijken of het Herenboeren iets voor je is? Meld je dan via onze website www.grootemodderkolk.herenboeren.nl aan voor een van onze rondleidingen.
We organiseren rondleidingen op 27 augustus, 3 en 17 september en 1 oktober. Ze beginnen allemaal om 10 uur en duren ongeveer anderhalf uur.
We ontvangen je graag!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud