Open tuindag sada shiva dham

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open tuindag sada shiva dham

14 mei 2023 van 10:00 tot 17:00

Planten en stekjes ruildag

Sada Shiva dham
Is een Babaji ashram in Loenen op de Veluwe. De laatste jaren is er veel aandacht en energie gestoken in de perma cultuur tuin en de biodiversiteit op het landgoed. Aangezien we daar graag meer participatie en samenwerking zoeken met vrijwilligers en omwonende organiseren we deze open dag. Zo rond ijsheilige leek ons een ideaal moment om een planten en stekjes ruildag voor de buurt te houden. Op die manier kan iedereen zijn kennis en enthousiasme met elkaar delen en ontstaat er op een geheel natuurlijke wijze een kruisbestuiving.
Deze dag staat geheel in het teken van duurzaamheid, ecologische landschap beheer en stimuleren van de biodiversiteit. Wij nodigen dan een ieder uit die hierover een lezing, workshop of op een andere manier hier een bijdrage aan kan leveren om mede te participeren.
Lokale ecologische bedrijven kwekerijen, boerderijen kaasmakerijen, zijn ook welkom om zichzelf te promoten …contact & info


Vrijenbergweg 60, Loenen

info@templegardens.nl

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud