Oliebollen verkoop

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oliebollen verkoop

30 december 2022 van 08:00 tot 15:00

Op zaterdag 26 november a.s. gingen de eerste oliebollen de pan weer in. Dit om Loenen en omgeving weer lekker te maken voor de beroemde Loenense oliebol zodat men weer massaal oliebollen gaat bestellen voor oudejaarsdag.

“Deze mooie traditie kon helaas in 2020 en 2021 in verband met de Corona maatregelen helaas niet doorgaan” zegt Wim Bouhuis, penningmeester van de stichting.  Voor de zesde keer bakken en verkopen vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen nu weer oliebollen.  De opbrengst van de verkoopactie wordt gestort in het fonds voor de uitkijktoren die de stichting wil laten bouwen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenense recept gemaakt en gebakken in Loenen.  Het is de bedoeling om op 30 december wederom oliebollen te verkopen. Vanaf begin december volgt nadere informatie en kan men weer bestellen bij de Spar en op de website van de Vrienden Loenense Bossen.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud