NLdoet actie VV Loenermark

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NLdoet actie VV Loenermark

16 maart van 10:00 tot 15:30

Voetbalvereniging Loenermark heeft zich aangemeld voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NL-Doet. Op zaterdag 16 maart wordt met zoveel mogelijk vrijwilligers het complex voorjaars klaar gemaakt.

Gedurende het gehele jaar zijn vele vrijwilligers druk om de boel te onderhouden en klaar te stomen voor trainingen, wedstrijden en activiteiten.

De vrijwilligers doen het bijvoorbeeld omdat ze Loenermark een warm hart toedragen, om andere mensen te ontmoeten of omdat het gezonder, vrolijker en relaxter maakt. En niet te vergeten gewaardeerd worden!

Door mee te doen aan NLdoet wil Loenermark leden, ouders van jeugdleden en niet leden enthousiasmeren om 1 dag of dagdeel mee te komen helpen om de reguliere vrijwilligers wat te ontlasten. Voor iedereen, van jong tot oud, is er iets geschikts te doen.

De activiteit staat gepland van 10:00 – 15:30 uur. Loenermark zorgt voor een broodje tussen de middag. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je ook graag een dagdeel of de hele dag komen helpen op zaterdag 16 maart? Vooraf aanmelden wordt zeer op prijs gesteld zodat de organisatie een beeld heeft van het aantal deelnemers.

Aanmelden kan door middel van een e-mail te sturen naar: onderhoud@vvloenermark.nl of door te bellen met de organisatie: 0651224565.

Loenermark kijkt uit naar jouw komst!

VV Loenermark

Lonapark 5
Loenen, Gelderland 7371EH Nederland
055-5051656
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud