Loense Moandag

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Loense Moandag

1 augustus 2022 van 07:00 tot 16:00

Al meer dan 25 jaar wordt er elk jaar op de eerste maandag van augustus een ponymarkt gehouden met daarbij een jaarmarkt en een kofferbakverkoop. Dit jaar hebben als nieuw item een toeristisch platform waar de bezoeker kennis kan maken met alle toeristische facetten en evenementen in en rond Loenen. Rondom verenigingsgebouw zal het weer een bruisend geheel zijn van muziek, oude ambachten, eten en drinken op diverse terrassen.

Al reeds vroeg begint de handel in pony’s. Wie dit schouwspel van dichtbij wil aanschouwen, kan al rond  6 uur in de ochtend bij ons terecht om te zien hoe de pony’s van eigenaar veranderen middels de handjeklap methode.  Elk jaar is er weer ruime aanvoer van allerlei soorten en maten van pony’s.

Op de jaarmarkt is er een grote variatie aan koopwaar uitgestald die om 9 uur zal beginnen. Met als centrum de Brink zijn de straten gevuld met allerlei soorten nieuwe maar ook antieke producten, oude ambachten, een matrozenkoor en kramen met eten en drinken. Voor jong en oud is er van alles te doen. Vergeet niet een ritje te maken op de rug van een pony! En de kofferbakverkoop groeit ook elk jaar in omvang.

Door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren kunt u deze markt gratis bezoeken. Parkeren kan op zeer korte nabijheid van het terrein.

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud