Lentewandeling met de schaapsherder

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentewandeling met de schaapsherder

3 mei 2023 van 14:00 tot 16:00

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 3 mei 2023 een lentewandeling met de schaapsherder en zijn honden op de Loenermark. Het is lente op de Loenermark en dat betekent dat de lammetjes met hun moeders mee mogen naar de heide. Het is een prachtig gezicht om te zien hoe deze jonge dieren de wereld willen ontdekken en alle kanten oprennen. De schaapherder en zijn honden hebben hun handen vol om de kudde bij elkaar te houden. Maak samen met de boswachter een wandeling naar de kudde en ervaar hoe de schaapherder met zijn honden aan het werk is. Zie hoe ze samenwerken om de lammetjes te beschermen en te leiden over de heide. Geniet van de frisse lucht, de prachtige natuur en de schattige lammetjes op de Loenermark. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas.  

€5,00 per persoon

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud