Kliederkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kliederkerk

31 oktober 2021 van 10:00 tot 17:00

Na lang wachten mogen we weer een Kliederkerk organiseren.

Op 31 oktober 2021 vindt de vierde Kliederkerk in Loenen plaats. Deze keer wordt de Kliederkerk direct vanaf het begin voor door veel vrijwilligers opgezet! De vrijwiligers komen o.a. uit beide kerken van Loenen, maar ook vrijwilligers die geen kerk of een kerk buiten Loenen bezoeken. Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn, waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Gezinnen met kinderen kunnen op 31 oktober samen met veel plezier ontdekken, vieren en eten. De Kliederkerk wordt deze keer gehouden in de basisschool De Poort aan Hoofdweg 53 in Loenen.

Er worden deze keer activiteiten georganiseerd die te maken hebben met het thema ‘de Schepping’. De activiteiten zijn dit keer heel divers: wolken maken, schilderen, plantjes maken en een dierenparcours afleggen en nog veel meer.
Lijkt het je ook zo leuk en ben je heel nieuwsgierig naar de andere activiteiten, kom dan gezellig vrijblijvend een kijkje nemen. Neem ook gerust familie, buren en of vriend en of vriendinnetje mee. Deze keer starten wij weer om 14 uur en na een paar hapjes is het rond 16 uur weer afgelopen. Toegang is vrij, vrije gift is mogelijk.

Hopelijk tot dan!

Voor meer informatie kunt u mailen naar:  kliederkerk@pknloenenveluwe

KBS de Poort

Hoofdweg 53
Loenen, Gelderland 7371AE Nederland
:055 505 1489
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.