Kliederkerk Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kliederkerk Loenen

19 februari 2023 van 11:30 tot 13:30

Op 19 februari  vindt er weer een Kliederkerk plaats. De vorige Kliederkerk werd enorm druk bezocht. Misschien ben je al wel eens wezen kijken. Of misschien is het er nog niet van gekomen. Het is een vrolijke manier om samen met je (klein-/ buur-/ oppas-) kinderen bezig te zijn op zondag. Tijdens de activiteiten kom je al een stukje uit het Bijbelverhaal tegen.

Kliederkerk is een initiatief waarbij samen knutselen, spelen en elkaar ontmoeten centraal staat.

Het is voor iedereen van 0 tot 100+, of je nu kerkelijk bent of helemaal niet. Dus neem gerust je buren of vrienden mee. Groot en klein helpen elkaar bij het knutselen, er is alle ruimte om te spelen en anderen te ontmoeten. Daarna wordt er een verhaal verteld en eten en drinken we samen.

De Kliederkerk wordt gehouden in basisschool De Tweede Stee, Reuweg 18 in Loenen.

Het thema is deze keer “Beloofd is beloofd”.

Het is van 11.30 uur tot 13.30 uur.Voor wie wil is er de mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven voor de onkosten.
Wij beloven dat we weer voor leuke activiteiten zullen zorgen, hopelijk tot dan! Voor meer informatie mail naar: kliederkerk@pknloenenveluwe.nl

De Tweede Stee

Reuweg 18
Loenen, Gelderland Nederland
055 505 13 84
Bekijk de site van Locatie

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud