Zorg in Loenen

zorg en welzijn

De zorg in Loenen gaat steeds beter lopen. De professionele hulpverleners zoals Vérian, Vermijzorg en Buurtzorg zijn samen met de Huisartsenpost en Maatschappelijk werk druk om alles in goede banen te leiden. Uiteraard met de hulp van de vele vrijwilligers die vanuit hun organisaties zoals de Zonnebloem, de Kerken, de Kap enz. veel goed werk verrichten en daarnaast de “Bruisbeekdames” die altijd klaar staan.

Sinds kort ook elke laatste zaterdag van de maand het uitvaartspreekuur in het Gezondheidscentrum.

En ook tijdens gesprekken met de Rabobank kwam naar voren dat, indien het niet mogelijk is om naar de bank te komen, de bank naar u komt met advies of gewoon met opgenomen geld.

Natuurlijk zijn er de vrouwenverenigingen (VCL en KVV) die allerlei activiteiten organiseren en op die manier vele dames een gezellige avond of uitstapje bezorgen.

Op de website www.loenenopdeveluwe.info kunt u, of iemand voor u, doorklikken naar de zorgwebsites van de gemeente Apeldoorn, zoals het Zorgloket. Op de website staat ook alle informatie over vervoer, maaltijden (Spar), alles waar u moet zijn voor hulp en ondersteuning.

Om het beste uit de vrijwilligers te halen worden ook trainingen georganiseerd en kunt u zich via de Dorpsraad opgeven voor een reanimatiecursus.

U ziet, ook de zorg is flink in beweging. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij Maatschappelijk werk (Hélène Mook) of de Huisartsenpost. Voor beiden geldt het telefoonnummer: 055 5051297.

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat