Zorg in Loenen

zorg en welzijn

De zorg in Loenen gaat steeds beter lopen. De professionele hulpverleners zoals Vérian, Vermijzorg en Buurtzorg zijn samen met de Huisartsenpost en Maatschappelijk werk druk om alles in goede banen te leiden. Uiteraard met de hulp van de vele vrijwilligers die vanuit hun organisaties zoals de Zonnebloem, de Kerken, de Kap enz. veel goed werk verrichten en daarnaast de “Bruisbeekdames” die altijd klaar staan.

Sinds kort ook elke laatste zaterdag van de maand het uitvaartspreekuur in het Gezondheidscentrum.

En ook tijdens gesprekken met de Rabobank kwam naar voren dat, indien het niet mogelijk is om naar de bank te komen, de bank naar u komt met advies of gewoon met opgenomen geld.

Natuurlijk zijn er de vrouwenverenigingen (VCL en KVV) die allerlei activiteiten organiseren en op die manier vele dames een gezellige avond of uitstapje bezorgen.

Op de website www.loenenopdeveluwe.info kunt u, of iemand voor u, doorklikken naar de zorgwebsites van de gemeente Apeldoorn, zoals het Zorgloket. Op de website staat ook alle informatie over vervoer, maaltijden (Spar), alles waar u moet zijn voor hulp en ondersteuning.

Om het beste uit de vrijwilligers te halen worden ook trainingen georganiseerd en kunt u zich via de Dorpsraad opgeven voor een reanimatiecursus.

U ziet, ook de zorg is flink in beweging. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij Maatschappelijk werk (Hélène Mook) of de Huisartsenpost. Voor beiden geldt het telefoonnummer: 055 5051297.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft