Zorg in Loenen

zorg en welzijn

De zorg in Loenen gaat steeds beter lopen. De professionele hulpverleners zoals Vérian, Vermijzorg en Buurtzorg zijn samen met de Huisartsenpost en Maatschappelijk werk druk om alles in goede banen te leiden. Uiteraard met de hulp van de vele vrijwilligers die vanuit hun organisaties zoals de Zonnebloem, de Kerken, de Kap enz. veel goed werk verrichten en daarnaast de “Bruisbeekdames” die altijd klaar staan.

Sinds kort ook elke laatste zaterdag van de maand het uitvaartspreekuur in het Gezondheidscentrum.

En ook tijdens gesprekken met de Rabobank kwam naar voren dat, indien het niet mogelijk is om naar de bank te komen, de bank naar u komt met advies of gewoon met opgenomen geld.

Natuurlijk zijn er de vrouwenverenigingen (VCL en KVV) die allerlei activiteiten organiseren en op die manier vele dames een gezellige avond of uitstapje bezorgen.

Op de website www.loenenopdeveluwe.info kunt u, of iemand voor u, doorklikken naar de zorgwebsites van de gemeente Apeldoorn, zoals het Zorgloket. Op de website staat ook alle informatie over vervoer, maaltijden (Spar), alles waar u moet zijn voor hulp en ondersteuning.

Om het beste uit de vrijwilligers te halen worden ook trainingen georganiseerd en kunt u zich via de Dorpsraad opgeven voor een reanimatiecursus.

U ziet, ook de zorg is flink in beweging. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd terecht bij Maatschappelijk werk (Hélène Mook) of de Huisartsenpost. Voor beiden geldt het telefoonnummer: 055 5051297.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

schaapscheerdersfeest

Geen Schaapscheerdersfeest 2021

Ook dit jaar is er helaas geen schaapscheerdersfeest. De commissie vindt het nog te risico vol om het te organiseren. Er worden in de maand mei wel loten huis aan

ECL en LEN doen mee in de RREW 2021.

Ook in 2021 heeft de gemeente Apeldoorn weer subsidie voor energiemaatregelen beschikbaar kunnen stellen via de Rijksoverheid vanuit de RREW-regeling. Dit jaar gaan Energie Coöperatie Loenen en Loenen Energie Neutraal

LEN is toe aan 300e project

Loenen Energie Neutraal heeft inmiddels weer ruim voldoende middelen beschikbaar om uw huis te helpen isoleren, zonnepanelen te plaatsen of met een warmtepomp aan de slag te gaan. Terugverdientijden van

Duo fiets

Dankzij de subsidie van de Gemeente Apeldoorn is de duo-fiets is binnen. Hij ziet er fantastisch uit. Loenen kan nu met vader, moeder of wie dan ook op pad, heerlijk