Zonnedak Thomassen keert uit

Het Zonnedak Thomassen is ruim een half jaar in productie en alles verloopt tot nu toe volgens plan. In totaal is sinds de start 400.000 kWh geleverd, die 44.000 euro heeft opgebracht en 200 ton CO2uitstoot bespaard. De eerste terugbetaling met 4% rendement aan de deelnemers aan het dak heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor wie ook in zonnedaken wil investeren: De Energie Coöperatie Loenen is nu bezig met nog drie zonnedaken die samen net zoveel energie gaan opleveren als het Zonnedak Thomassen en zal te zijner tijd Loenenaren in de gelegenheid stellen om weer mee te investeren. ECL organiseert op 19 mei ‘s avonds haar ALV voor leden, maar andere geïnteresseerden zijn ook welkom.

Meer info of andere vragen: www.loenenenergie.nl, klikken op Coöperatie

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Stoomtrein loenen

Het stoomt weer op de Veluwe

Stap in en reis mee! Het is de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM gelukt, om haar reizigers ook deze zomer in het hoogseizoen op een veilige én verantwoorde manier een heerlijk

Zonnepanelen steeds aantrekkelijker!

Loenen Energie Neutraal stimuleert met haar fonds nu al meer dan 7 jaar zonnepanelen en heeft de prijs daarvan in die 7 jaar (en 166 PV-projecten) steeds lager zien worden.