Zonnebloem Loenen naar de zandsculpturen in Garderen

Onlangs heeft de Zonnebloem afd.Loenen in het kader van kleinschalige activiteiten met negen gasten en drie vrijwilligers een bezoek gebracht aan het “Veluws Zandsculpturenfestijn” in Garderen.

Het was wederom een hele gezellige dag. De gasten en de vrijwilligers hebben na een kopje koffie vol bewondering kunnen genieten van vele prachtige afbeeldingen uit Grootmoeders tijd en ook kon men raden van welke kinderboeken afbeeldingen waren gemaakt. Tussen de middag genoten allen van een heerlijke lunch. Daarna werden de diverse leuke winkeltjes bezocht. Tegen het eind van de middag werd de thuisreis weer aanvaard.
Ook hebben een aantal rolstoel-gebonden gasten, samen met vrijwilligers , een prachtige wandeling gemaakt in de omgeving van Loenen. Gestart werd bij De Bruisbeek, via De Zilvensebrug over de nieuwe Klabanusbrug. Toen naar restaurant "De Bron" waar de koffiestop werd gemaakt. De gasten hadden vanaf het terras een prachtig uitzicht op de werkzaamheden aan de Loenense Brug. Daarna werd er weer terug naar huis gewandeld.

Bron: Regiobode

Comments are closed.