Zomerconcert OLTO

olto

Zomerconcert OLTO

Muzikale optredens

Zomerconcert

Op donderdagavond 4 juli houdt muziekvereniging OLTO haar jaarlijkse zomerconcert. Deze avond zullen zowel het opleidingsorkest als het harmonieorkest van zich laten horen met een gevarieerd programma vol prachtige muziekstukken. Beide orkesten staan deze avond onder leiding van dirigent John Brouwer. Het concert begint om 19:30 uur en wordt, bij mooi weer, gehouden op de parkeerplaats van Dorpscentrum De Brink. Bij slecht weer zal het concert binnen plaatsvinden.

AMF- muziekfestival

Heeft u het concert op donderdagavond gemist of wilt u nogmaals genieten van de muzikale klanken van OLTO? Geen probleem! Op zaterdag 6 juli om 14:30 uur speelt de vereniging hetzelfde programma tijdens het AMF- muziekfestival in de Rabozaal van Orpheus in Apeldoorn. Dit festival wordt gehouden ter ere van het 90-jarig bestaan van de Apeldoornse Muziek Federatie en biedt een dag vol muziek met optredens van 14 muziekgezelschappen en 17 koren, van 12:00 uur tot 23:00 uur. Het programma kunt u vinden op de website van Orpheus.

Het belooft een bijzondere muzikale ervaring te worden, en Muziekvereniging OLTO nodigt iedereen van harte uit om deze momenten met hen te vieren.

Beide concerten zijn gratis toegankelijk. Voor het AMF- festival op zaterdag 6 juli heeft u wel een toegangsticket nodig. Deze is gratis te reserveren via de website van Orpheus of af te halen aan de kassa van Orpheus. Muziekvereniging OLTO hoopt u te mogen begroeten! 

Delen:

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.

Ga naar de inhoud