Van de Dorpsraad – Zonnedorp

Zomertijd, een mooie tijd om alles op een rijtje te zetten en (eindelijk) te genieten van de zon in ons mooie Zonnedorp.

Hoe is het nu met de toekomst van Loenen? We hebben een prachtig stuk over “Loenen Zonnedorp”, door een grote groep Loenenaren geschreven, overhandigd aan de gemeente en diverse gesprekken gevoerd over onze toekomst. We gaan nu het laatste stadium in en verwachten dat de eerste gesprekken met de inmiddels aangestelde projectleider voor Loenen half augustus plaats zullen vinden.

Aan de, voorlopig, laatste punten van de nieuwe dorpsvisie wordt hard gewerkt. De jeugd, woningbouw en de agrarische sector worden als, voorlopig, laatste onderdelen in de dorpsvisie opgenomen. Daarna worden de projectbudgetten voor alle korte, middellange en lange termijn, zoals toerisme, zorg, de bossen, wonen, ondernemen enz., gemaakt en half augustus met de nieuwe projectleider besproken.

Uiteraard wordt dan ook een nieuwe structuur voor Loenen besproken want plannen maken is leuk, het uitvoeren is een ander verhaal!

Dus, zoals u begrijpt rest ons nog veel werk om de plannen voor Loenen te realiseren! Direct na de eerste gesprekken met de gemeente Apeldoorn zullen we alle plannen bekend maken en kunnen de inwoners van Loenen zelf een oordeel vellen over onze toekomst.

We houden u op de hoogte en wensen iedereen een prettige en zonnige voortzetting van de zomer in ons mooie dorp!

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat