Van de Dorpsraad – Zonnedorp

Zomertijd, een mooie tijd om alles op een rijtje te zetten en (eindelijk) te genieten van de zon in ons mooie Zonnedorp.

Hoe is het nu met de toekomst van Loenen? We hebben een prachtig stuk over “Loenen Zonnedorp”, door een grote groep Loenenaren geschreven, overhandigd aan de gemeente en diverse gesprekken gevoerd over onze toekomst. We gaan nu het laatste stadium in en verwachten dat de eerste gesprekken met de inmiddels aangestelde projectleider voor Loenen half augustus plaats zullen vinden.

Aan de, voorlopig, laatste punten van de nieuwe dorpsvisie wordt hard gewerkt. De jeugd, woningbouw en de agrarische sector worden als, voorlopig, laatste onderdelen in de dorpsvisie opgenomen. Daarna worden de projectbudgetten voor alle korte, middellange en lange termijn, zoals toerisme, zorg, de bossen, wonen, ondernemen enz., gemaakt en half augustus met de nieuwe projectleider besproken.

Uiteraard wordt dan ook een nieuwe structuur voor Loenen besproken want plannen maken is leuk, het uitvoeren is een ander verhaal!

Dus, zoals u begrijpt rest ons nog veel werk om de plannen voor Loenen te realiseren! Direct na de eerste gesprekken met de gemeente Apeldoorn zullen we alle plannen bekend maken en kunnen de inwoners van Loenen zelf een oordeel vellen over onze toekomst.

We houden u op de hoogte en wensen iedereen een prettige en zonnige voortzetting van de zomer in ons mooie dorp!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft