Van Ark neem afscheid van rijwielzaak

Na meer dan 52 jaar, neemt Anton van Ark, beter bekend als Toon, afscheid van het fietswereldje. Ans en Anton hebben de afgelopen 25 jaar hard, maar met veel plezier, gewerkt aan hun eigen bedrijf. Gestart als van Ark Tweewielers ('Stark wark, een fietse van Van Ark') en later als Fietswereld van Ark.

Vele ontwikkelingen en veranderingen hebben ze meegemaakt, maar voor beiden geldt; 'de klant is koning en daar doen we veel voor.' Ze hebben dan ook een enorme klantenkring opgebouwd, die reikt tot ver buiten Loenen. Klanten komen graag en waarderen de tijd en aandacht die ze krijgen. Dit blijkt ook wel uit de diverse uitingen van waardering. Soms is het een kaart, foto, chocolade of een bos bloemen. Ook het contact met collega fietsenmakers in de omgeving is altijd goed geweest.

Michel van Dijk, die de afgelopen 15 jaar het vak geleerd heeft van Anton, weet precies hoe het reilt en zeilt binnen het bedrijf. Geweldig voor hem is het dan ook dat hij samen met zijn partner per 1 februari het stokje overneemt van Ans en Anton. Zaterdag 30 januari is de laatste werkdag van Ans en Anton. Op deze dag zal de winkel tot 14.00 uur normaal open zijn en daarna nodigen ze hun klanten van harte uit om samen herinneringen op te halen en elkaar de hand te schudden. De deuren zijn tot 17.00 uur geopend.

Bron: Regiobode

Comments are closed.