Toeristisch platform goede vondst

loen'se moandag

Op de eerste maandag van augustus in 2016 werd voor het eerst tijdens

De Loense Moandag het toeristisch platform geïntroduceerd op de grote parkeerplaats van Dorpscentrum De Brink.

Dit bleek een schot in de roos voor, vooral, het toerisme.Op dit platform kon men zich laten informeren over de Loenense bezienswaardigheden en het bezoek hiervan op dezelfde dag. Zo kon men zich laten informeren over: atelier ’t Arthuus, kasteel Ter Horst, de historische Papierfabriek De Middelste Molen, het Geldersch Landschap, Natuurmonumenten, stichting vrienden van de Loenense bossen, het ereveld van de Nationale oorlogsgravenstichting en zorgboerderij de Groote Modderkolk enz.

Het stichtingsbestuur van De Loense Moandag zal dit jaar op de eerste maandag van augustus (7) belangstellenden nog meer van dienst zijn, door met diverse paardentrams en ander personenvervoer toeristen in de gelegenheid te stellen deze attracties te bezoeken.

Vanaf haltes in directe omgeving van het toeristisch platform zullen deze vervoermiddelen, tegen een kleine vergoeding, om het half uur worden ingezet om belangstellenden te brengen en te halen.

Behalve deze halfuursdiensten zal er ook een paardentram via een vaste route door de mooie omgeving van Loenen rijden.

Kortom, behalve de pony-, jaar- en kofferbakmarkt met de diverse attracties, is er de gehele dag veel te beleven in dit mooie dorp Loenen.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft