Toeristisch platform goede vondst

loen'se moandag

Op de eerste maandag van augustus in 2016 werd voor het eerst tijdens

De Loense Moandag het toeristisch platform geïntroduceerd op de grote parkeerplaats van Dorpscentrum De Brink.

Dit bleek een schot in de roos voor, vooral, het toerisme.Op dit platform kon men zich laten informeren over de Loenense bezienswaardigheden en het bezoek hiervan op dezelfde dag. Zo kon men zich laten informeren over: atelier ’t Arthuus, kasteel Ter Horst, de historische Papierfabriek De Middelste Molen, het Geldersch Landschap, Natuurmonumenten, stichting vrienden van de Loenense bossen, het ereveld van de Nationale oorlogsgravenstichting en zorgboerderij de Groote Modderkolk enz.

Het stichtingsbestuur van De Loense Moandag zal dit jaar op de eerste maandag van augustus (7) belangstellenden nog meer van dienst zijn, door met diverse paardentrams en ander personenvervoer toeristen in de gelegenheid te stellen deze attracties te bezoeken.

Vanaf haltes in directe omgeving van het toeristisch platform zullen deze vervoermiddelen, tegen een kleine vergoeding, om het half uur worden ingezet om belangstellenden te brengen en te halen.

Behalve deze halfuursdiensten zal er ook een paardentram via een vaste route door de mooie omgeving van Loenen rijden.

Kortom, behalve de pony-, jaar- en kofferbakmarkt met de diverse attracties, is er de gehele dag veel te beleven in dit mooie dorp Loenen.

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat