Musical DE NOTENKRAKER

Is theater en muziek iets voor jou? Wil je graag in een musical spelen?

Muziekvereniging OLTO organiseert speciaal voor de jeugd een musical, waarbij in een periode van ongeveer 15 weken de Notenkraker wordt ingestudeerd. Het programma wordt in februari 2018 afgesloten met een uitvoering in De Brink, begeleid door het harmonieorkest van OLTO.

De musical gaat over een meisje, dat met Kerst een notenkrakerpop cadeau krijgt. Wanneer ze ‘s nachts stiekem haar bed uitgaat om nog even naar de pop te kijken komt plotseling al het speelgoed tot leven. Er komt een legertje muizen binnen, dat de notenkrakerpop aan wil vallen. Ze redt hem door haar schoen tegen de muizenkoning te gooien en deze zo uit te schakelen.

Wanneer ze haar notenkrakerpop een kus geeft verandert hij in een heuse prins. Deze is haar zo dankbaar, dat hij haar vraagt met hem mee te gaan naar zijn land van Suikergoed. En wat er verder gebeurt…?

We zoeken kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder, maar kinderen die jonger zijn kunnen ook meedoen, als ze goed genoeg kunnen lezen (in verband met het leren van teksten).

Een professionele docent zal de lessen verzorgen. De lessen worden iedere woensdag gegeven, van 18:30 tot 19:30, en starten op woensdag 25 oktober (na de herfstvakantie), in Dorpscentrum De Brink te Loenen. De kosten voor deelname bedragen € 75.

Opgeven kan via musical@olto.nl.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Zonnedak Thomassen keert uit

Het Zonnedak Thomassen is ruim een half jaar in productie en alles verloopt tot nu toe volgens plan. In totaal is sinds de start 400.000 kWh geleverd, die 44.000 euro

Afwegingskader zonne-energie Loenen

In Loenen wordt hard gewerkt aan een eigen afwegingskader voor zonne-energie. Met het opstellen van eigen spelregels willen we de regie over zonne-energie in Loenen zoveel mogelijk in eigen hand

Bedrijf in Beeld Tak Podologie

Naam bedrijf:  Tak podologieAdres:  Hoofdweg 64, 7371 AJ, Loenen                      Telefoon:  0630116483                          Website:  www.takpodologie.nl  Email: Bianca.tak@ceestak.nl                    Eigenaar:  Bianca Tak Activiteiten:Gespecialiseerd in echografie, hielpijn, scheefgroeiende tenen, kinderen in de groei, wandel gerelateerde