Loenermark huldigt 27 trouwe leden tijdens receptie

De Loenense voetbalvereniging Loenermark is op weg naar het 90-jarig bestaan. Een groot aantal leden zijn al lang verbonden aan de club. Het bestuur heeft de goede gewoonte om bij de nieuwjaarsreceptie de trouwe leden in het zonnetje te zetten. Dit jaar waren er maar liefst 27 die een jubileum te vieren hadden.

Door voorzitter Jaap Holldijk waren er zondag in het clubhuis toespraken voor leden met een zestig, vijftig, veertig of vijfentwintigjarig lidmaatschap van de club.

Zestig jaar lid van Loenermark waren twee trouwe Loenenaren. Chris Eikendal die in zijn actieve periode ruimschoots zijn sporen heeft verdiend voor de club is nu nog altijd op het terrein te vinden. Op maandag is hij samen met een seniorengroep bezig op de velden als ‘tossentrapper’. Na de arbeid is het voor de mannen gezellig bijpraten. Eikendal blijft volgens voorzitter een lid die alles kritische blijft volgen. Gerard Dorland is ook een diamanten lid van Loenermark. Als zijn gezondheid het toelaat is hij present in het Lonapark en zeker bij de wedstrijden van zijn kleinzonen. Hij noemde Dorland een lid met een ‘rood-zwart hart’.

Vijftig jaar lid van Loenermark zijn de leden: Henk Slief, Gerrit Jansen, Gerard Klomp, Henk van de Spreng en Harrie Mulder. Vijf leden vierden hun veertig jarig jubileum. Dit zijn: Teun Bosgoed, Peter Kruk, Harrie Vriezen, Erik Elijzen en Peter Rutgers. Deze kregen een korte toespraak van de voorzitter omdat zij in het verleden al uitvoerig zijn toegesproken. Wel was voorzitter Holdijk in de papieren gaan snuffelen om het een en ander te kunnen vertellen over de zes zilveren jubilarissen: Patrick Zwolle, Maurice Koekkoek, Marcello Arrai, Raymond de Graaf, Gerrit Blom en Jesse Determeijer. Allen kregen de gebruikelijke presentjes en bloemen.
Bron: Regiobode

Comments are closed.