huiswerkbegeleiding en bijles

Sinds september 2015 is PlusPunt Academy gestart met het geven van huiswerkbegeleiding en bijles. Kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool tot en met de middelbare school kunnen bij ons terecht.

Drijvende krachten achter PlusPunt Academy zijn Ilona van Gurp en Lisan Reuvekamp. “Tijdens het kennismakingsgesprek met ouders en kind bespreken we onder andere de ontwikkelingspunten van het kind, natuurlijk is er ook aandacht voor de kwaliteiten van het kind. Zo zorgen we ervoor dat de huiswerkbegeleiding en bijles optimaal aansluiten”, aldus Ilona en Lisan.

PlusPunt Academy is gevestigd in basisschool De Poort (Hoofdweg 53, Loenen) en is er voornamelijk voor kinderen uit Loenen en omgeving. “Als school zijn we verheugd met het feit dat PlusPunt Academy in onze school aanwezig is. Het geeft leerlingen de ruimte om zich te ontwikkelen in een voor hen vertrouwde omgeving”, aldus de directie van De Poort.

Wil je je cijfer(s) ophalen, (beter) leren plannen, ondersteuning bij het maken van je huiswerk of vakspecifieke bijles? Dan ben je bij PlusPunt Academy aan het goede adres.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie: www.pluspunt.academy

Comments are closed.