Gymlessen

Leer reanimeren loenen

De gymlessen, die in de Brink gegeven worden op de dinsdagochtend, zijn weer goed bezocht dit jaar. We hebben een aantal nieuwe leden welkom mogen heten. Helaas waren er ook een aantal dames die om verschillende redenen zijn gestopt. De laatste les, 28 juni, wordt gezellig afgesloten,. Daarna volgt de welverdiende zomerstop.

Het gymseizoen start weer op dinsdag 6 september. Wanneer u 60-70 plus bent en interesse heeft mee te willen bewegen (groep 1 van 9.00 tot 10.00 uur en groep 2 van 10.15 tot 11.15 uur) neem dan contact op met Loes van Oorspronk (055 5052947 of 06 27451492).

Tevens zijn er beweeglessen op de woensdagochtend (van 11.15 tot 12.00 uur) in de Bruisbeek. Een half uur voor aanvang van de les kunt u met de andere deelnemers een kop koffie drinken. Deze les wordt vnl. op de stoel gedaan, maar ook staand wordt er geoefend om het lichaam soepel en sterk te houden. Ook aan de grijze cellen wordt aandacht besteed.

Als u hier een kijkje wilt komen nemen en 70-80plus bent kunt u contact opnemen via een van bovengenoemde telefoonnummers. Ook deze groep verdient een rustperiode, de laatste les is 29 juni, en start weer op woensdag 7 september.

Na een hopelijk mooie zomer gaan we er met z’n allen weer een sportief, fit en gezellig jaar van maken!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Najaar onderhoud aan de Eerbeekseweg

Onderhoud aan de Eerbeekseweg De Provincie gaat in het najaar groot onderhoud plegen aan de Eerbeekseweg. Tegelijk worden een aantal knelpunten opgelost. Er is overleg geweest met de ondernemers aan

De Bruisbeek augustus

Na een lange tijd van geduldig wachten is de Bruisbeek weer opgestart met haar activiteiten.  Het is fijn om onze bezoekers met stralende gezichten binnen te zien komen, wat heeft