Gymlessen

Leer reanimeren loenen

De gymlessen, die in de Brink gegeven worden op de dinsdagochtend, zijn weer goed bezocht dit jaar. We hebben een aantal nieuwe leden welkom mogen heten. Helaas waren er ook een aantal dames die om verschillende redenen zijn gestopt. De laatste les, 28 juni, wordt gezellig afgesloten,. Daarna volgt de welverdiende zomerstop.

Het gymseizoen start weer op dinsdag 6 september. Wanneer u 60-70 plus bent en interesse heeft mee te willen bewegen (groep 1 van 9.00 tot 10.00 uur en groep 2 van 10.15 tot 11.15 uur) neem dan contact op met Loes van Oorspronk (055 5052947 of 06 27451492).

Tevens zijn er beweeglessen op de woensdagochtend (van 11.15 tot 12.00 uur) in de Bruisbeek. Een half uur voor aanvang van de les kunt u met de andere deelnemers een kop koffie drinken. Deze les wordt vnl. op de stoel gedaan, maar ook staand wordt er geoefend om het lichaam soepel en sterk te houden. Ook aan de grijze cellen wordt aandacht besteed.

Als u hier een kijkje wilt komen nemen en 70-80plus bent kunt u contact opnemen via een van bovengenoemde telefoonnummers. Ook deze groep verdient een rustperiode, de laatste les is 29 juni, en start weer op woensdag 7 september.

Na een hopelijk mooie zomer gaan we er met z’n allen weer een sportief, fit en gezellig jaar van maken!

Delen:

Gerelateerde berichten

Succes energiebesparingsacties

De energiebesparingsacties van de coöperatie zijn een groot succes. Door het grote aantal aanmeldingen is er nog een wachtlijst. Iedereen komt aan de beurt maar in de warme zomermaanden waarin

werken en ondernemen

Dorpsraad Loenen Zonnedorp

In het stuk van de Provincie staat dat er gepraat gaat worden. Een eerste gesprek is inmiddels achter de rug, een vervolg is gepland. Duidelijk is door ons gesteld dat