Gymlessen

Leer reanimeren loenen

De gymlessen, die in de Brink gegeven worden op de dinsdagochtend, zijn weer goed bezocht dit jaar. We hebben een aantal nieuwe leden welkom mogen heten. Helaas waren er ook een aantal dames die om verschillende redenen zijn gestopt. De laatste les, 28 juni, wordt gezellig afgesloten,. Daarna volgt de welverdiende zomerstop.

Het gymseizoen start weer op dinsdag 6 september. Wanneer u 60-70 plus bent en interesse heeft mee te willen bewegen (groep 1 van 9.00 tot 10.00 uur en groep 2 van 10.15 tot 11.15 uur) neem dan contact op met Loes van Oorspronk (055 5052947 of 06 27451492).

Tevens zijn er beweeglessen op de woensdagochtend (van 11.15 tot 12.00 uur) in de Bruisbeek. Een half uur voor aanvang van de les kunt u met de andere deelnemers een kop koffie drinken. Deze les wordt vnl. op de stoel gedaan, maar ook staand wordt er geoefend om het lichaam soepel en sterk te houden. Ook aan de grijze cellen wordt aandacht besteed.

Als u hier een kijkje wilt komen nemen en 70-80plus bent kunt u contact opnemen via een van bovengenoemde telefoonnummers. Ook deze groep verdient een rustperiode, de laatste les is 29 juni, en start weer op woensdag 7 september.

Na een hopelijk mooie zomer gaan we er met z'n allen weer een sportief, fit en gezellig jaar van maken!

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

De schapen zijn weer terug

Sinds vorige week donderdag zijn de schapen weer in Loenen aangekomen ze zijn terug van een korte vakantie op de Tongerense heide. Ze zijn nu weer thuis bij de schaapskooi op de Loenermark. Overdag mogen ze weer genieten van de Loenense heidevelden.

De G-Toppers van Loenermark gaan weer trainen!

Vrijdag 4 september gaan de g-voetballers van Loenermark beginnen aan een nieuw voetbalseizoen. De eerste training staat dan gepland op de vaste tijd van 18:45 – 19:45 uur. Uiteraard wordt er getraind met inachtneming van de richtlijnen van RIVM. Voor het G-Voetbal geldt: “Normaal wat normaal kan, speciaal waar nodig”! Iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking vanaf ongeveer 6

Bloedprikken op afspraak

Vanaf 1 september kan bloedprikken in de Brink, net als in het ziekenhuis, alleen nog op afspraak. De afspraak kan vanaf 31 augustus gemaakt worden via www.gelreziekenhuizen.nl of telefonisch 055-5811210

Glasvezel, Goed nieuws!

Goed nieuws! Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied, waar eind dit jaar de aanleg wordt afgerond, is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een