Energie coöperatie Loenen helpt gas besparen!

Energie coöperatie Loenen helpt gas besparen!

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen en waar ga je beginnen? Onze energieadviseurs helpen je verder.
Energieadviseurs vinden het leuk om je te helpen met uw vragen over besparing van energie in huis. Ze geven tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo wordt uitgelegd welke stappen geld opleveren, hoe je het comfort van je huis kunt vergroten en hoe je je energieverbruik vermindert. Allemaal tips die wel zo handig zijn om te weten, zeker als je plannen hebt voor onderhoud, renovatie of verhuizen.

Online of bij je thuis
Het adviesgesprek kan telefonisch, online of bij je thuis, net wat bij jou past. Het meeste resultaat boek je wanneer de energieadviseur bij je thuiskomt en ter plekke kan kijken. Maar ook een online advies is zeker de moeite waard. In beide gevallen levert het je een eerste stappenplan op voor de verduurzaming van je huis.
Meld je aan via info@loenenenergie.nl voor een kosteloos advies van een ECL energieadviseur! Mede mogelijk gemaakt door de RREW-regeling van de gemeente Apeldoorn

Delen:

Gerelateerde berichten

De Uitkijktoren

Dorpsraad Loenen Zonnedorp heeft het helemaal gehad met de veelal negatieve, onjuiste en onvolledige berichtgeving in de media over de Uitkijktoren die de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen wil

Recreatiezonering Loenense bossen

Op initiatief van de provincie Gelderland werken Natuurmonumenten en Geldersch Landschap & Kasteelen aan een betere balans tussen ruimte voor natuur en mens. Om kwetsbare natuur te beschermen en tegelijkertijd

Bestelling kerststukken en graftakken

Net als voorgaande jaren kan men dit jaar weer graftakken en kerststukken bestellen via de werkgroep vanuit de Protestantse kerk in Loenen. De bestellingen moeten uiterlijk 4 december binnen zijn!

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.