Pakket extra

pakket basisPakket Extra

De kosten van dit pakket zijn € 200,00 per jaar excl. BTW. Het pakket kan op elk moment ingaan.

Uitgelicht in het ondernemersoverzicht
Hier krijgt uw bedrijfsnaamvermelding in het ondernemersoverzicht een link naar uw bedrijfswebsite,  uw logo wordt geplaatst en een bedrijfsomschrijving van ca. 40 woorden. Hebt u geen bedrijfswebsite? Dan worden de contactgegevens bij uw bedrijfsnaam vermeld.

Uitgelicht op 3 door u gekozen pagina's.
Hieronder ziet u een afbeelding waar als voorbeeld natuurgebied de Loenermark is genomen. De themapagina die hier is gekozen is Natuur en recreatie.  Bovenin deze pagina is een kaart weergeven met alle natuur en recreatie in Loenen. Wanneer u kiest voor een pakket standaard wordt bij het markeringspunt een tekst en een link toegevoegd. Ook aan de rechterkant wat in het rood staat is uw bedrijf gelinkt. Als u geen pakket hebt dan staat uw bedrijf hier in het grijs en is niet gelinkt naar uw website. Ook in de tekst is de Loenermark gelinkt en heeft een omschrijving gekregen in de tekst op deze pagina.

pakket standaard

Een subpagina van uw bedrijf
Uw bedrijf krijgt een eigen pagina op de website die u mag invullen met uw bedrijfsgegevens en diensten/producten. Hieronder een voorbeeld van Zilven eten en drinken die een eigen pagina heeft gevuld met contactgegevens, foto's en een omschrijving. U kunt dit naar uw eigen wensen invullen. Zo kunt u ook aan deze pagina een Google maps kaart, menukaart, video's of een reserveer/contact button toevoegen . Het wordt dan een pagina die geheel op uw bedrijf is afgestemd. Hiervoor nemen we contact met u op om alle mogelijkheden met u door te nemen.
bedrijfssubpagina

Formulier bedrijfspakketten

Vul het onderstaande formulier in om een bedrijfspakket aan te schaffen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]