Column LOOP MEE!!

Dit voorjaar lijkt het of iedereen aan het lopen is. We schreven al over mooie wandelingen van Natuurmonumenten en de Stichting Geldersch Landschap en Kasteelen. Ook de keienroute en het klompenpad zijn geweldig en dat kan allemaal in en om Loenen. Wat wonen we toch mooi!

Maar ook wandelen met de huisarts of met Hanneke Nieuwenhuis, gewichtsconsulente, kan. Wandelingen die niets kosten, alleen een beetje energie en die gewoon gezellig zijn. Met elkaar aan de wandel, een beetje kletsen, elkaar op mooie dingen in de natuur wijzen. Een boom die al uitloopt, bloemen, soms een dier dat zich laat zien.

De Lurvenloop van de huisartsen is elke eerste vrijdag van de maand om 10.30 uur bij de Groote Modderkolk. De doelgroep zijn mensen voor wie wandelen niet zo vanzelfsprekend is, maar voor wie bewegen een goede aanvulling voor hun welbevinden zou kunnen zijn. Hierna kunt u besluiten mee te doen met de Apeldoornse Wandel Challenge of aan te sluiten bij wandelgroepen die er al zijn.

Hanneke Nieuwenhuis wandelt iedere dinsdagmiddag een uurtje om 13.45 uur vanaf de parkeerplaats bij de Loenense waterval. Met ingang van half april wandelt Hanneke ook op de donderdagavond: vertrek om 18.45 uur ook vanaf de parkeerplaats bij de Waterval.

Op het Ereveld kan elke eerste en laatste zondag van de maand om 11 uur onder leiding van een gids en verhalenverteller gewandeld worden.

De hierboven beschreven wandelmogelijkheden zijn gratis.

Voor aanmeldingen: zie de artikelen in deze Nieuws uut Loenen.

Veel plezier!

Comments are closed.