Basisschool De Poort verwelkomt 100e leerling

Op maandag 23 november heeft basisschool De Poort in Loenen de 100e leerling mogen verwelkomen. Lucas Hulst bleek de gelukkige.  Deze vierjarige werd op zijn eerste schooldag feestelijk ontvangen en even extra in het zonnetje gezet door locatiedirecteur  Richard Kwak waarbij Lucas een mooi cadeau kreeg overhandigd.

Basisschool De Poort is gevestigd aan de Hoofdweg in Loenen. Het aantal leerlingen van de school is sinds 2009 gegroeid. De school besteedt veel aandacht aan een veilige leef- en leeromgeving. Alle lokalen beschikken over een digitaal schoolbord en leerlingen werken regelmatig met computers. In groep 1 maken kinderen al kennis met ICT en typen ze hun eerste woordjes in Word. Uiteindelijk heeft een computer voor leerlingen in groep 8 weinig geheimen: ze maken flitsende powerpoint-presentaties.

Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes.

De Poort wil een gastvrije school zijn waar een ieder zich welkom voelt en zichzelf mag zijn en is dan ook blij dat steeds meer ouders en kinderen de weg naar deze school weten te vinden.

Het team van de Poort is trots op de groei van de school en blij met het vertrouwen dat ouders en kinderen in de school hebben.

Bent u op zoek naar een school voor uw zoon/dochter kom dan gerust een kijkje nemen. De school staat open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Richard Kwak, locatiedirecteur KBS De Poort, tel.nr. 055-5051489 /emailadres: directie@kbsdepoort.nl

Natuurlijk beschikt de school ook over een website: www.kbsdepoort.nl

Comments are closed.