“Als elke vrijwilliger een ster was zou het nooit meer donker worden.”

Extra handen zijn meer dan welkom en met de inzet van vrijwilligers is het mogelijk extra aandacht aan een cliënt te schenken zodat de dag een gouden randje krijgt. Binnen Verdandi, zoeken wij voor de locatie Groote Modderkolk te Loenen vrijwilligers met affiniteit voor mensen met een beperking.

Maatjes voor de bewoners van de boerderij
Als maatje onderneem je individuele activiteiten met een cliënt, op basis van dezelfde interesses (bijvoorbeeld wandelen, winkelen). Het doel van dit contact is de cliënt net dat beetje extra aandacht te geven en het hem of haar mogelijk te maken deel te nemen  aan ‘normale’ maatschappelijke activiteiten.

Een vrijwilliger voor de dagbesteding De Groote Modderkolk
De Groote Modderkolk is de plek waar zowel gewoond als gewerkt wordt in 4 werkgebieden; Groen, Moestuin en kas, Theeschenkerij, Dier en erf. Naar de toekomst toe zullen er meer cliënten werkzaam zijn in de werkgebieden. De vrijwilliger helpt mee het bijzondere karakter van de werkgebieden uit te dragen en vorm te geven op basis van afgesproken richtlijnen. Hierbij staat u open voor en heeft u affiniteit met de antroposofie.

Bron: Nieuws uut Loenen

Comments are closed.