Workshop duurzaam Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop duurzaam Loenen

26 maart 2019 van 21:00 tot 22:30

Praat mee over een duurzame energievoorziening in Loenen

In Loenen wordt hard gewerkt om in de toekomst zoveel mogelijk zelfvoorzienend te worden op het gebied van energie. Met Loenen Energie Neutraal (LEN) zijn belangrijke stappen gezet die ertoe hebben geleid dat we op het gebied van het opwekken van zonne-energie ver boven het gemiddelde in de gemeente Apeldoorn liggen.

De Stichting Duurzame Projecten Loenen (DPL) borduurt voort op het succes van LEN. Zoals eerder gemeld, wordt gewerkt aan het oprichten van een eigen energie coöperatie om de opgewekte stroom zoveel mogelijk in Loenen te benutten.

Hierbij hebben we uw hulp nodig. We willen graag uw mening, als inwoner van Loenen, over het energiesysteem van de toekomst en hoe we de kosten en de impact op het milieu zo laag mogelijk kunnen houden.

Op 26 maart en 01 april houden we een aantal workshops in Loenen onder leiding van de Universiteit Wageningen en met medewerking van de universiteiten van Eindhoven en Delft, waarin eerst wordt uitgelegd voor welke uitdagingen we staan en daarna wordt aan de hand van vragen de deelnemers gevraagd wat zij verwachten van een energie-coöperatie.

Iedereen is van harte welkom! Geïnteresseerden wordt verzocht zich van tevoren aan te melden via een mailtje naar projectondersteuning@duurzaamloenen.nl en daarbij aan te geven op welke dag men wenst deel te nemen.

Gegevens

Datum:
26 maart 2019
Tijd:
21:00 tot 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Bruisbeek
Loenerdrift 80
Loenen,Gelderland7371CMNederland
+ Google Maps