Wandelen met de boswachter

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandelen met de boswachter

2 augustus 2020 van 11:30 tot 13:30

Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen. Deze zomerwandeling wordt op verschillende zondagen in de maanden juli en augustus georganiseerd.

Je wandelt over de stuwwallen van de Veluwe. Een heuvelachtig landschap met stuifzand, heide en bos, waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuis voelen.

Deelname
De excursie start om 9.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De wandeling door natuurgebied Reeënberg start vanaf de parkeerplaats Loenense Waterval aan de Beekbergerweg in Loenen. Het startpunt voor de wandeling door natuurgebied Hoeve Delle is parkeerplaats Ramenberg aan de Groenendaalseweg in Loenen. Aanmelden voor deze excursie is verplicht en kan via de website www.natuurmonumenten.nl/reeenberg-loenen (wandeling Reeënberg) en www.natuurmonumenten.nl/hoevedelle-loenen (wandeling Hoeve Delle).

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje.
  • Doe stevige schoenen aan.
  • Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
  • Honden mogen helaas niet mee.


Corona

Natuurmonumenten volgt bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Het aantal deelnemers voor deze excursie is daarom beperkt tot 16 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom met eigen vervoer naar de excursielocatie. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt. Houd je aan de richtlijnen.

Gegevens

Datum:
2 augustus 2020
Tijd:
11:30 tot 13:30
Evenement Categorie:

Locatie

parkeerplaats Loenense Waterval
Beekbergerweg
Loenen, Gelderland Nederland
+ Google Maps

Organisator

Natuurmonumenten