Uitvoering “de Gulle Lach”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitvoering “de Gulle Lach”

4 februari 2019 van 20:30 tot 23:00

€6,00

Toneelvereniging “de Gulle Lach” uit Loenen is al weer volop aan het repeteren met de komedie, die begin februari op de planken gebracht zal gaan worden. De vereniging heeft dit jaar de keuze laten vallen op een blijspel in drie bedrijven van Bernd Gumbold genaamd “Spieker Willem, wat he’j toch uutvreten”.

Het stuk speelt zich af in de werkplaats van dorpstimmerman Willem Spijker, ook wel Spieker Willem genoemd en geeft een kijk op wat er allemaal kan gebeuren, wanneer nagenoeg het hele dorp naar het feest van de plaatselijke muziekvereniging is geweest. Zoals Willem Spijker het al in het stuk zegt, is het probleem met de muzikanten, dat ze geen maat weten te houden en dan heeft hij het niet over de muziek, maar over de mate van innemen. En de gevolgen van dat innemen, blijken de volgende dag. Wie weet nog wat er precies is gebeurd? Dat is de grote vraag. En dat leidt tot veronderstellingen, verwijten, intriges en verdere verwikkelingen, die voor het publiek zeer vermakelijk zullen uitpakken.

De uitvoeringsdata zijn gepland op zaterdag 2 februari (aanvang 20.00 uur), op zondag
3 februari (aanvang 14.00 uur)
en op maandag 4 februari (aanvang 19.30 uur). Bij alle uitvoeringen is de zaal een half uur voor aanvang open. Uitvoeringen natuurlijk weer in dorpscentrum “de Brink” te Loenen.

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.
De entree bedraagt €  6,00 per persoon.

 

Gegevens

Datum:
4 februari 2019
Tijd:
20:30 tot 23:00
Kosten:
€6,00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Dorpscentrum “De Brink”
Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
+ Google Maps
Site:
http://www.debrinkloenen.nl/

Organisator

Toneelvereniging “de Gulle Lach”
Telefoon:
(06) 511 83 882
E-mail:
jon71125@planet.nl