Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitstapje ouderen Loenen

20 mei 2016 van 14:00 tot 17:30

Ereveld Loenen

De middagtocht voor oudere dames en heren van Loenen door de Loenermark en naar het Ereveld gaat door! Op vrijdag 20 mei starten we in de Bruisbeek om 13.45 uur met een kopje koffie. Daarna vertrekken we om uiterlijk 14.15 naar de Loenermark, waar we via alle bekende plekjes in “ons bos” richting Van Ark zullen rijden. Op de hei bij Van Ark zal de schaapsherder zijn honden aan het werk zetten en zullen de schapen en honden voor ons een demonstratie geven.

Onderweg zal de boswachter van het Geldersch Landschap, de Stichting Vrienden van de Loenense Bossen en de Stichting Historie Loenen allerlei wetenswaardigheden vertellen over de Loenermark in heden en verleden. Via de Arnhemseweg  rijden we naar de Groenendaalseweg en worden we ontvangen bij het Loenense Ereveld waar we een rondleiding krijgen.

Vandaar rijden we terug naar de Bruisbeek waar een kopje soep en broodjes klaar staan om met elkaar de dag af te sluiten.

U kunt zich nog opgeven onder vermelding van naam, geboortejaar, telefoonnummer en een nummer in geval van nood bij:
VCL: Constance de Zanger: 055 5050321
KVV: Thea Dirkse: 055 5051798
De Zonnebloem: Riek Zuetenhorst: 055 5051352

Formulieren om u op te geven liggen op de bekende plaatsen klaar. We hopen met elkaar op een gezellige middag, en tot ziens op vrijdag 20 mei!

Lomivé, KVV, VCL, de Bruisbeek, Geldersch Landschap en Kasteelen, Stichting Vrienden van de Loenense bossen, Stichting Historie Loenen, Stimenz, de Gemeente Apeldoorn, de Zonnnebloem, Stichting Oorlogsgraven, de Dorpsraad en Spar Bonder zorgen ervoor dat deze middag u niets kost!

Gegevens

Datum:
20 mei 2016
Tijd:
14:00 tot 17:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Bruisbeek
Loenerdrift 80
Loenen, Gelderland 7371CM Nederland
+ Google Maps