Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tapovan Open Dag

5 juni 2016 van 09:30 tot 17:00

Anderhalf jaar geleden zijn wij aan de Beekbergerweg 25 in Loenen een nieuw spiritueel centrum begonnen in het voormalige Zonnehuis. In ons centrum is iedereen welkom die geïnteresseerd is in persoonlijke en spirituele groei. Met name de rust en liefdevolle energie van Tapovan helpen je daarbij. Het meedoen aan de discipline, zoals zingen, yoga, meditatie en bezigheden als koken, klussen en werken in de tuin kunnen bijdragen aan het naar binnen keren in jezelf. Hierdoor kan het bewustzijn van wie je werkelijk bent, groeien en kan je innerlijke rust, vrede en gevoel van vrijheid toenemen.

In Tapovan werken we samen aan een wereld waarin harmonie tussen mensen onderling en mens en natuur centraal staat. Initiatiefnemer voor dit nieuwe centrum is spiritueel leraar Sri Vasudeva uit Trinidad & Tobago. Wij laten ons door hem inspireren op onze reis naar gezamenlijke en individuele harmonie en vrijheid.

Op de Open Dag van 5 juni ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen en te ervaren wat wij doen in Tapovan. Je kunt een hele dag komen of een gedeelte daarvan. Je kunt meedoen aan het zingen, de yoga, de meditatie of de maaltijden. Onze dag begint om 6 uur en vanaf dat moment staan onze deuren voor je open. Vanaf 9.30 uur staan wij klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden. Het programma van de Open Dag vind je op onze website www.tapovan.nl.

Gegevens

Datum:
5 juni 2016
Tijd:
09:30 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Tapovan
Beekbergerweg 25
Loenen, Gelderland Nederland
+ Google Maps