Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Startzondag met thema “Deel je leven”

18 september 2016 van 10:00 tot 12:00

protestantse kerk loenen

Op 18 september start het nieuwe kerkseizoen van de protestantse gemeente in Loenen met de startzondag. Het thema is dit jaar “Deel je leven” een mooie gelegenheid om stil te staan bij het thema straatkinderen waar Stichting Raja zich al 15 jaar voor inzet. De kerk in Loenen heeft Stichting Raja de afgelopen jaren trouw gesteund. Tijdens de startzondag neemt Stichting Raja je mee in het leven van straatkinderen en gaan we met elkaar in gesprek over hoe wij ons leven met elkaar delen.

We starten de dienst met koffie, tijdens de dienst komt het thema uiteraard aan de orde. Na de dienst maken we een mooie fietstocht. Onderweg en aan het eind is er de gelegenheid meer over straatkinderen te weten te komen.  We sluiten de startzondag af met een lunch, bij mooi weer bij de waterval.  De dag is geschikt voor jong en oud. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen (de fietstocht is voor hen goed te doen). Bent u niet in staat te fietsen, maar lijkt het u wel leuk hierbij te zijn? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor vervoer.

Iedereen is van harte welkom! Wilt u zich uiterlijk maandag 12 september opgeven bij Janet Limpers janetlimpers@kpnplanet.nl (055-5052726) of Petra Nieuwenhuis-Jurriens petrajurriens@yahoo.com (055-5052256).

Gegevens

Datum:
18 september 2016
Tijd:
10:00 tot 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Protestantse kerk
Beekbergerweg 7
Loenen, Gelderland 7371 ET Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.pknloenenveluwe.nl/