Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sint intocht Loenen

18 november 2017 van 13:45 tot 17:00

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer aan in Loenen, en wel op zaterdagmiddag 18 november. Zoals gewoonlijk zal hij ook weer een behoorlijk aantal zwarte pieten meenemen.

Programma

De Sint wordt rond 13:45 uur bij De Brink verwelkomd door een afgevaardigde van Lomivé en de Dorpsraad Loenen. Vervolgens zal de Goedheilig man aan de optocht beginnen. Gewoontegetrouw zal deze optocht worden vooraf gegaan door de muziekvereniging O.L.T.O. De optocht heeft als eindbestemming verenigingsgebouw De Brink. Binnen bij de Brink wordt het Sinterklaasfeest met een hoop spektakel voortgezet. Dit jaar zal er ook een buikspreker optreden.

Zieke kinderen, bijzondere verhalen/anekdotes

De Goedheilig man doet de volgende oproep aan alle ouders en of verzorgers. Wanneer u een ziek kind heeft of een andere reden heeft waardoor uw kind niet aanwezig kan zijn bij de intocht, kunt u dit opgeven via de e-mail info@loenen.nu. Direct na de intocht zal de Sint proberen deze kinderen te bezoeken.

Daarnaast wil de Goedheilig man aan de ouders c.q verzorgers vragen of ze een leuk verhaal of anekdote hebben over 1 van hun kinderen. Misschien hebben ze een bijzondere verzameling of idool? Ook deze gegevens kunt u aanmelden via de e-mail info@loenen.nu. De meest opvallende verhalen zullen ’s middags in De Brink door de Sint met uw kind worden besproken.

Sint en zijn pieten hopen alle kinderen van Loenen en omgeving op 18 november te mogen begroeten in het dorp.

 

De route

Start bij de Brink aan de Hoofdweg, Kempe, Hackfortweg, Cornelis Hendrixstraat, Jochem Spinckmeijerweg, Wolff Gabriëlsweg, Hackfortweg, Horstweg, Eerbeekseweg, Loenerdrift, Droefakkers, Eerbeekseweg, Beekbergerweg, Hoofdweg.

Bij erg slecht is er geen optocht en zal het programma binnen bij de Brink plaatsvinden.

Groetjes van de Loop Piet.

Gegevens

Datum:
18 november 2017
Tijd:
13:45 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpscentrum “De Brink”
Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.debrinkloenen.nl/