Rondleidingen op de boerderij voor geïnteresseerden in het Herenboerenconcept

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleidingen op de boerderij voor geïnteresseerden in het Herenboerenconcept

20 augustus 2020 van 21:30 tot 23:30

Rondwandelingen bij de Groote Modderkolk

Ben jij een liefhebber van lekker, vers en gezond voedsel uit je eigen streek?
Wil je zien hoe de leden van Herenboeren Groote Modderkolk in Loenen dat voedsel gezamenlijk kweken? In augustus kun je deelnemen aan diverse rondwandelingen. Je krijgt daarbij uitleg over de werkwijze, de organisatie van de Herenboeren en de gezonde producten van deze nieuwe boerderij.

De leden van de Herenboeren en hun boerin Marleen zorgen samen voor gezonde groenten en fruit en gebruiken daarbij geen gif of kunstmest. De dieren hebben een goed leven op de Groote Modderkolk

Elke week halen de 170 leden van de Herenboeren hun groenten en eieren op bij de boerderij. Dat voedsel is niet door heel Nederland of over de halve wereld gesleept: nee, je haalt het gewoon zelf uit Loenen.

De leden wonen in de driehoek Apeldoorn-Zutphen-Arnhem en hebben samen de investeringen voor de boerderij betaald. Daarnaast betalen ze elke week een abonnement voor elk gezinslid dat eet van de Herenboerderij. Het motto is Samen Duurzaam Voedsel produceren. Het meeste werk wordt gedaan door boerin Marleen en de leden mogen meehelpen. Dat geeft extra verbondenheid met de producten, met het land en met elkaar.

Meld je aan op grootemodderkolk@herenboeren.nl en schrijf erbij: de datum en het aantal personen.

 

 

Gegevens

Datum:
20 augustus 2020
Tijd:
21:30 tot 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24
Loenen, Gelderland 7371AA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie