Prot.kerk Kliederkerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prot.kerk Kliederkerk

13 oktober 2019 van 14:00 tot 16:00

Op 13 oktober 2019 vindt alweer de derde Kliederkerk in Loenen plaats. De vorige twee bijeenkomsten waren heel geslaagd, veel kinderen en ouders, leuke activiteiten, mooie viering, kortom een fijn samen zijn.

Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn, waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Gezinnen met kinderen (in basisschoolleeftijd) kunnen op zo’n middag samen met veel plezier ontdekken, vieren en eten. De Kliederkerk wordt op 13 oktober gehouden in de basisschool De Tweede Stee aan de Reuweg 18 in Loenen.

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, allemaal activiteiten die te maken hebben met het thema ‘Storm op het meer’. Bootjes maken, stormachtig parcours afleggen en storm van verf.

Lijkt het je ook zo leuk en ben je heel nieuwsgierig naar de andere activiteiten, kom dan gezellig vrijblijvend een kijkje nemen. Neem ook gerust familie, buren en of vriend of vriendinnetje mee. Deze keer starten wij eerder, om 12 uur en stoppen wij om 14 uur. Toegang is vrij, vrije gift is mogelijk. Hopelijk tot dan!

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
14:00 tot 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Tweede Stee
Reuweg 18
Loenen,GelderlandNederland
+ Google Maps
Telefoon:
055 505 13 84
Bekijk de site van Locatie