Ouderenuitje Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ouderenuitje Loenen

17 mei 2019 van 16:00 tot 19:00

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt er ook dit jaar weer een gezellig ouderenuitje In Loenen georganiseerd. Deze keer op 17 mei. We starten om 14.00 uur bij de Bruisbeek met een kopje koffie of thee en een lekker koekje. Daarna gaan we de bus in en maken een mooie rondrit door een ander deel van Loenen, namelijk “over het kanaal”. We komen zelfs nog een stukje op ander, niet Loenens grondgebied! Om het uitje ook mogelijk te maken voor degenen die minder goed ter been zijn, zullen er onderweg geen uitstapmomenten zijn, maar wel voldoende stops om vanuit de bus te kijken naar het moois dat we passeren. De duur van de rondrit is 1½ tot 2 uur. Bij terugkomst bij de Bruisbeek zijn er voor allen een kopje soep en lekkere warme en koude hapjes. Thuis hoeft u dan niet meer te eten!

De afsluiting zal zo ongeveer om 17.30 uur zijn.

Dit jaar voor het eerst wordt er een lage eigen bijdrage gevraagd van € 5,-. Dit bedrag graag gepast afrekenen bij het begin in de Bruisbeek.

Opgeven voor deze gezellige middag is mogelijk tot 1 mei op de bekende adressen: de Bruisbeek, KVV, VCL en de Zonnebloem

We hopen weer velen van u te zien!

Loenen Zonnedorp (voorheen De Dorpsraad)

Gegevens

Datum:
17 mei 2019
Tijd:
16:00 tot 19:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Bruisbeek
Loenerdrift 80
Loenen,Gelderland7371CMNederland
+ Google Maps