Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Optocht en Loenen Got Talent op Koningsdag

27 april 2018 van 11:00 tot 17:00

Koningsdag de Brink

Dit jaar wordt Koningsdag in Loenen volledig vernieuwd. Om er een echt dorpsevenement van te maken, hebben de NFHV (Oranjevereniging Loenen) en dorpscentrum De Brink de handen ineengeslagen. Op 27 april om 11:00 uur start de optocht van kinderen met hun versierde fietsen en karren bij De Brink. OLTO zal deze rondgang versterken en zorgen voor een vrolijke noot. De route is aangepast, zodat het ook voor de kinderen goed vol te houden is. Hierdoor wordt een kleiner deel van het dorp aangedaan, maar dit zal volgend jaar worden goed gemaakt, door dan een ander deel van Loenen aan te doen. Wij hopen op een grote opkomst langs de wegen, zodat de kinderen hun versierde karren en fietsen aan een groot publiek kunnen tonen.

Voor alle deelnemende kinderen, wacht er een leuke verrassing na afloop in De Brink. De 3 kinderen met de mooist versierde fiets of kar, maken kans op een mooie prijs.

Na deze mooie start van de dag, zal bij aankomst in De Brink een DJ plaatjes draaien. De kinderen kunnen vervolgens vanaf 12:30 uur deelnemen aan “Loenen Got Talent”. Heb je een talent dat je graag wil laten zien op ons podium? Dan zien we jou graag optreden op Koningsdag! Voor het grootste talent is er een mooie prijs te winnen.

Naast de geopende bar in De Brink, zijn er deze dag broodjes hamburger, braadworst, enzovoorts verkrijgbaar. De festiviteiten eindigen rond 14:00 uur met de prijsuitreiking. Opgeven voor de optocht met versierde fietsen en karren en/of Loenen Got Talent is zowel mogelijk via: planning@debrinkloenen.nl als op de dag zelf. Voor Loenen Got Talent, geldt: vol=vol.

Route van de optocht:

De Brink, Hoofdweg, Engelenweg, Derk Mulderweg, Leeuwenbergweg, Hoofdweg, Horstweg, C. Hendrixstraat, J. Sprinkmeijerweg, W. Gabrielsweg, Hackfortweg, de Kempe, De Brink

Gegevens

Datum:
27 april 2018
Tijd:
11:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Dorpscentrum “De Brink”
Hoofdweg 5
Loenen, Gelderland 7371AS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.debrinkloenen.nl/