Open dag basisscholen Loenen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag basisscholen Loenen

6 oktober 2021 van 09:00 tot 12:00

Woensdagochtend 6 oktober 2021 houden de basisscholen in de gemeente Apeldoorn hun gezamenlijke Open Dag. Ook de basisscholen in Loenen openen deze ochtend hun deuren voor nieuwe ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind. Van 09.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom voor een rondleiding door de school.

De reguliere lessen in de groepen gaan op woensdagochtend 6 oktober gewoon door, waardoor ouders een goed beeld kunnen krijgen van de scholen en de manier van lesgeven.

Aanmelden voor uw bezoek deze ochtend is noodzakelijk en kan via basisscholenapeldoorn.nl. Reserveer een tijdslot bij één of meerdere basisscholen die u graag wilt bezoeken en maak kennis met de school, de kinderen en het team. De scholen ontvangen u graag op 6 oktober!

Bent u deze dag niet in de gelegenheid? Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Geeske Bloemberg, directeur De Tweede Stee of Chantal Hagen, directeur De Poort.

Graag tot 6 oktober.

Adres-/contactgegevens:

KBS De Poort

Hoofdweg 53

055-5051489

emailadres: c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl

Openbare basisschool De Tweede Stee

Reuweg 18

055-5051384

Email: gbloemberg@leerplein055.nl

Het niet toegestaan de teksten te kopiëren of afbeeldingen op te slaan. De afbeeldingen en teksten bevatten auteursrechten.