Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Atelierdagen Loenen

2 juli 2016 van 11:00 tot 3 juli 2016 van 17:00

De 9 locaties zijn eenvoudig vanuit het centrum van Loenen te voet of met de fiets te bereiken.De totale route bedraagt 4,5 kilometer. De onderlinge afstand tussen de locaties is goed met de fiets af te leggen.In en rond Loenen is voldoende parkeerplek. Ook zijn er diverse horecagelegenheden waar u wat kunt eten en drinken.

De deelnemende ateliers zijn deze dagen gemarkeerd met een opvallende en kunstige letter L. Zo weet u direct dat u goed zit.

Maak kans op een uniek kunstwerk:
De deelnemende kunstenaars verloten een eigen werk onder de bezoekers. U kunt per kunstenaar aangeven of u mee wilt dingen naar het kunstwerk door een kaartje met uw naam en adresgegevens in te vullen. Het betreffende kunstwerk wordt onder de belangstellenden verloot. U kunt bij meerdere kunstenaars deelnemen als u wilt.

Route voor wandelaars, fietsers en automobilisten:
De gehele route wordt voorzien van duidelijke bewegwijzering voor zowel wandelaars, fietsers als auto's. De route is vrij compact. Alle deelnemende locaties, 9 in totaal, zijn vanuit het centrum van Loenen eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Op sommige locaties is er zeer beperkte parkeergelegenheid. De lengte van de gehele route bedraagt 4,5 kilometer.

Adressen:
In onderstaande kaart vindt u de adresgegevens van de deelnemende ateliers. Een PDF-versie van onze flyer, met daarop een kaartje met alle adresgegevens vindt u hier.

Gegevens

Begin:
2 juli 2016 van 11:00
Einde:
3 juli 2016 van 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Kunst in Loenen
Telefoon:
06-51447588
E-mail:
info@kunstinloenen.nl
Website:
www.kunstinloenen.nl