Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Atelierdagen Loenen

1 juli 2017 van 11:00 tot 2 juli 2017 van 17:00

De 10 locaties zijn eenvoudig vanuit het centrum van Loenen te voet of met de fiets te bereiken. De totale route bedraagt 4,5 kilometer. De onderlinge afstand tussen de locaties is goed met de fiets af te leggen.In en rond Loenen is voldoende parkeerplek. Ook zijn er diverse horecagelegenheden waar u wat kunt eten en drinken.

De deelnemende ateliers zijn deze dagen gemarkeerd met een opvallende en kunstige letter L. Zo weet u direct dat u goed zit.

De ateliers zijn open van 11:00 tot 17:00.
Ieder jaar doen we iets bijzonders om de Open Atelierdagen Loenen op te luisteren. Dit jaar wordt er op diverse locaties muziek verzorgd door combo’s van de muziekvereniging OLTO en de lokale horeca verzorgt hapjes.

Route voor wandelaars, fietsers en automobilisten:
De gehele route wordt voorzien van duidelijke bewegwijzering voor zowel wandelaars, fietsers als auto's. De route is vrij compact. Alle deelnemende locaties, 9 in totaal, zijn vanuit het centrum van Loenen eenvoudig te voet of met de fiets te bereiken. Op sommige locaties is er zeer beperkte parkeergelegenheid. De lengte van de gehele route bedraagt 4,5 kilometer.

Programmaboekje met informatie.
Het boekje ligt klaar op alle deelnemende adressen.

Adressen:
In onderstaande kaart vindt u de adresgegevens van de deelnemende ateliers. Een PDF-versie van onze flyer, met daarop een kaartje met alle adresgegevens vindt u hier.

Gegevens

Begin:
1 juli 2017 van 11:00
Einde:
2 juli 2017 van 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Kunst in Loenen
Telefoon:
06-51447588
E-mail:
info@kunstinloenen.nl
Website:
www.kunstinloenen.nl