Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oliebollenactie 30 december 2017

30 december 2017 van 08:30 tot 15:30

Op 25 november zijn de eerste oliebollen de pan weer ingegaan en zijn Loenen en omgeving weer lekker te gemaakt voor de beroemde Loenense oliebol , zodat men ze weer massaal gaat bestellen voor oudjaarsdag.

”Het wordt al bijna traditie” zegt Berry Koller, penningmeester van de stichting,  glunderend. Voor de derde keer op rij bakken vrijwilligers van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen oliebollen voor de verkoop. De opbrengst van de verkoopactie gaat naar het fonds voor de uitkijktoren die de stichting wil laten bouwen in de Loenermark. De oliebollen worden op basis van een traditioneel Loenense recept gemaakt en gebakken.

Op zaterdag 30 december zijn de vers gebakken oliebollen te koop, naast de Spar.                                                                                                                                                         Bestelformulieren daarvoor zijn dan o.a. verkrijgbaar bij de Spar. Ook kan de bestelling  (voor 30 december) opgeven worden via de website van de stichting: www.vriendenloenensebossen.nl of via email : info@vriendenloenensebossen.nl. Op 30 december kan men dan de bestelde oliebollen ophalen tussen 08.30 en 15.30 uur bij de verkoopkraam.

Na een succesvolle inzamelingsactie in 2016 is het iets stiller geworden rondom De stichting Vrienden van de Loenense bossen. Het wachten is op de goedkeuring van het bestemmingsplan waarin ondermeer de nieuwe toren zal worden opgenomen, dit duurt helaas veel langer dan voorzien.

We verwachten dat we in het voorjaar 2018 meer horen van de gemeente over het bestemmingsplan.

Gegevens

Datum:
30 december 2017
Tijd:
08:30 tot 15:30
Evenement Categorie:

Locatie

Spar bonder
Eerbeekseweg 24
Loenen, Gelderland 7371 CH Nederland
+ Google Maps