OFFICIËLE OPENING TOEGANKELIJK TUINPAD DE GROOTE MODDERKOLK

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

OFFICIËLE OPENING TOEGANKELIJK TUINPAD DE GROOTE MODDERKOLK

23 oktober 2019 van 17:00 tot 19:00

Gratis

Op woensdag 23 oktober aanstaande opent Natuurmonumenten een nieuw tuinpad op Open Erf De Groote Modderkolk in Loenen. Dit tuinpad over het erf en door de moestuin van De Groote Modderkolk is nu ook toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Wethouder Cziezzo van de Gemeente Apeldoorn zal tijdens de herfstmarkt de officiële openingshandeling verrichten.

Bij het erf van De Groote Modderkolk in Loenen ligt een grote moestuin. Hier werken begeleiders en dagbesteders van woon,- werk,- en zorgboerderij De Groote Modderkolk aan het telen van groenten, kruiden en bloemen. De afgelopen tijd is het tuinpad over het erf en door de moestuin beter begaanbaar gemaakt. De gehele route van circa 1 kilometer is halfverhard en geschikt voor rolstoelen (met hulp), kinderwagens en mensen die voor het wandelen afhankelijk zijn van een stevige en vlakke ondergrond.

Project Natuur Voor Iedereen
Het tuinpad maakt onderdeel uit van het project Natuur Voor Iedereen, waarmee de natuur in Nederland beter toegankelijk wordt gemaakt voor mensen met een beperking. Dankzij de Nationale Postcode Loterij heeft Natuurmonumenten in samenwerking met Groen en Handicap, de Speeltuinbende, HandicapNL, Ieder(In) en het Gehandicapte Kind de mogelijkheid gekregen om werkzaamheden uit te voeren in 40 natuurgebieden verspreid door Nederland.

Deelname
Deelname is gratis. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/onbeperktgenieten

Gegevens

Datum:
23 oktober 2019
Tijd:
17:00 tot 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Groote Modderkolk
Vrijenbergweg 24
Loenen,Gelderland7371AANederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Natuurmonumenten